شنوایی و تعادل
آدینا مایکل-تیتوس ، ... پیتر شورتلند ، در سیستم عصبی (چاپ دوم) ، 2010

شنوایی سنجی
دستگاه شنوایی سنجی که صداهای خالص را در حجم های خاصی تولید می کند ، برای آزمایش بهترین شنوایی سنجی در اهواز هر گوش به طور جداگانه استفاده می شود. آستانه شنوایی برای طیف وسیعی از تن ها با کاهش حجم هر تن تا زمانی که فرد دیگر نتواند آن را بشنود ، تعیین می شود. آزمایش های شنوایی سنجی می توانند فرکانس های از دست رفته را مشخص کنند: در بیماری گوش میانی ، از دست دادن فرکانس پایین شایع است ، در حالی که آسیب عصب حلزون با اختلال فرکانس بالا همراه است.

تمپانومتری
این روش امپدانس (مقاومت در برابر فشار) گوش میانی را اندازه گیری می کند. برای تعیین علت کم شنوایی رسانا استفاده می شود. نیازی به مشارکت فعال شخص مورد آزمایش ندارد و معمولاً در کودکان استفاده می شود. دستگاهی در مجرای گوش قرار می گیرد و تشخیص می دهد که چقدر صدا از گوش میانی عبور می کند و چقدر با تغییر فشار در مجرای گوش بازتاب می یابد. نتایج نشان می دهد که آیا مشکل انسداد لوله استاشی ، مایع در گوش میانی یا اختلال در زنجیره استخوانی است. تمپانومتری همچنین تغییرات انقباض عضله استاپدیوس را که به ناحیه چپکی متصل است ، تشخیص می دهد. این عضله به طور معمول در پاسخ به صداهای بلند منقبض می شود. این یک رفلکس صوتی محافظ است که از گوش داخلی محافظت می کند. اگر افت شنوایی عصبی باشد ، بازتاب صوتی تغییر می کند. هنگامی که رفلکس صوتی کاهش می یابد ، عضله استاپدوس نمی تواند در طول تماس مداوم با صدای بلند منقبض شود.

الکتروکولوگرافی
الکتروکوکلوگرافی فعالیت حلزون حلزون و عصب شنوایی را اندازه گیری می کند. این تست و تست پاسخ شنوایی ساقه مغز می تواند برای اندازه گیری شنوایی در افرادی که نمی توانند یا به طور داوطلبانه به صدا پاسخ نمی دهند ، مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال ، از این آزمایش ها برای مشخص شدن اینکه آیا نوزادان و کودکان دچار کم شنوایی شدید هستند یا خیر یا تقلب در شنوایی (هیپوآکوزیس سایکوژنیک) استفاده می شود یا خیر. گاهی اوقات آزمایشات می توانند به تعیین علت کم شنوایی حسی عصبی کمک کنند.

پاسخ شنوایی ساقه مغز
این آزمایش دیگری است که می تواند بین کم شنوایی حسی و عصبی تمایز قائل شود. این دستگاه تکانه های عصبی مغز را که در نتیجه تحریک عصب های شنوایی با کلیک های کالیبره شده به گوش ارائه می شود ، اندازه گیری می کند. رایانه به طور متوسط ​​از پتانسیل های برانگیخته شده پوست سر تصویری از الگوی موج تکانه های عصبی تولید می کند. این تکنیک برای ارزیابی نقایص ناشی از ضربه یا بیماری مربوط به ساقه مغز ، به ویژه در کودکان استفاده می شود. نشان داده شده است که کودکانی که تصور می شد "دیرآموز" هستند ، به جای عقب ماندگی ذهنی ، کم شنوایی دارند. پاسخ شنوایی ساقه مغز همچنین می تواند برای نظارت بر عملکردهای خاص مغز در افرادی که در کما هستند یا در افرادی که تحت عمل جراحی مغز قرار گرفته اند مورد استفاده قرار گیرد.

شنیدن
استیون مک گی ، MD ، در تشخیص فیزیکی مبتنی بر شواهد (ویرایش چهارم) ، 2018

تست صدای نجوا
بسیاری از تست های شنوایی در دسترس پزشکان عمومی است ، برخی از آنها رسمی تر (دستگاه شنوایی سنج دستی) شنوایی سنجی در اهواز نسبت به بقیه (گوش دادن به نجوا ، ساعت ، مالش انگشت یا چنگال تنظیم). یکی از آزمونهای معتبر که نیازی به ابزارهای خاص ندارد ، تست صدای نجوا است. در این آزمایش ، پزشک ترکیبی از سه حرف یا عدد (به عنوان مثال ، 5 ، B ، 6) را در حالی که در طول بازو (یعنی تقریباً 2 فوت) پشت بیمار ایستاده است زمزمه می کند و سپس از بیمار می خواهد که دنباله را تکرار کند. در صورت پاسخ صحیح بیمار ، شنوایی طبیعی تلقی می شود و آزمایش متوقف می شود. اگر بیمار هریک از سه مورد را اشتباه تشخیص دهد ، پزشک سه یا سه عدد یا حروف مختلف را 1 یا 2 بار دیگر تکرار می کند. اگر 50 or یا بیشتر از موارد موجود در دو یا سه قلو نادرست باشد ، آزمایش غیر طبیعی است.

پزشک برای جلوگیری از لب خوانی پشت بیمار می ایستد. فقط یک گوش در یک زمان مورد آزمایش قرار می گیرد ، گوش دیگر با انگشت معاینه کننده پوشانده می شود ، که کانال شنوایی خارجی را مسدود کرده و حرکات مداوم مالش دایره ای انجام می دهد (انسداد بدون مالش ، پوشاندن کافی نیست). [ترجمه گوگل] پزشک باید قبل از نجوا ، بی سر و صدا بازدم کند تا بی صدا ترین زمزمه ممکن ایجاد شود

اختلال حسی
GARY S. RUBIN، KAREN J. CRUICKSHANKS، in Women and Health، 2000

ج- اپیدمیولوژی توصیفی آسیب شنوایی
مروری بر اپیدمیولوژی کم شنوایی با مسائل روش شناختی که در قسمت قبل توضیح داده شد ، مانع می شود. شنوایی سنجها و استانداردهای مرجع در طول سالها تغییر کرده است و تعداد کمی از مطالعات نتایج را به روشهای ثابت برای امکان مقایسه مقایسه کرده اند. این بخش عمدتا بر گزارش های شیوع و بروز کم شنوایی یا اختلال شنوایی در ایالات متحده تمرکز می کند.

مصاحبه سلامت ، مصاحبه دوره ای با نمونه هایی از جمعیت ایالات متحده ، شامل س questionsالاتی در مورد مشکل در شنیدن گفتار عادی است [117]. شیوع مشکلات شنوایی در زنان 65 سال به بالا 24.2 درصد در 1990-1991 بود در حالی که 35.9 درصد در مردان بود. به نظر می رسد که این نرخ ها نشان دهنده افزایش مشکلات شنوایی گزارش شده از سال 1971 بوده است

شنبه 24 مهر 1400
بؤلوملر :